Beoordelingen

Bij the Albus waarderen we de feedback van onze gasten. Uw complimenten geven we door aan onze medewerkers. Uw opmerkingen gebruiken we om onze service te verbeteren. Aarzel dan niet om uw review direct op onze site in te dienen.

2021-09-01
Friends

Tophotel op een toplocatie

The Albus Hotel is veel opzichten een pareltje in Amsterdam. Uiterst vriendelijke ontvangst, ruime en schone kamers, voortreffelijk ontbijt en op een ideale locatie om Amsterdam te bezoeken. Wij komen zeker nog eens terug.

tripadvisor

Groenekan

2021-08-22
Young couple

Met een woord fantastisch

We hebben nu voor de tweede keer bij het hotel gelogeerd en wederom weer geweldig upgrade gehad naar een suite De locatie is geweldig je kunt alle kanten op Hotel is trendy en super schoon Personeel zijn toppertjes en supersnelle service Het ontbijt was anders ivm Corona maar ook dat was weer super lekker

tripadvisor

Angela

2021-08-18
Young couple

Prima hotel!

Prima hotel, vriendelijk personeel, top lokatie, paar minuten lopen naar parkeergarage waar je korting krijgt als bezoeker van dit hotel Prima bed, inloopdouche, schone kamer, lekker ontbijt. Wanneer je het centrum van Amsterdam wilt verkennen is dit top! Report Review

tripadvisor

Loefjes

2021-06-08
Young couple

Top Hotel & Restaurant

Ik was afgelopen weekend samen met mijn vriendin naar The Albus. Het was een top hotel met super vriendelijk personeel en hele goede service. Daarnaast hadden we nog een ontbijt en lunch in Senses. Hier hadden we me beide ook echt lekker gegeten en gedronken. En ook de locatie van het hotel is echt top. Veel levendigheid buiten en je loopt zo de winkelstraat in of het rembrandtplein op.

tripadvisor

Tom

2021-06-06
Solo traveller

Onbezorgd verblijf

Een paar keer change of plans gehad en jullie gingen hier ontzettend flexibel mee om. Dit heeft gezorgd voor een heerlijk onbezorgd verblijf. Iets waar ik even aan toe was! Echt iedere medewerker deed zijn/haar uiterste best om ons een fijn verblijf te bezorgen. Heel mooi om te zien. Wij komen zelf uit Maastricht en voelden ons, “helemaal in Amsterdam”, ontzettend thuis bij The Albus. Complimenten aan de receptionisten Lieke, Luna, Taco, de aardige jongedame bij C/O, de uiterst vriendelijke jongeman met de krullen van de F&B die ons het diner kwam brengen, tot aan Nienke van het ontbijt die ons iedere ochtend het overheerlijke ontbijt kwam brengen. Allen even vriendelijk en behulpzaam. En uiteraard dank aan de overige medewerkers waarvan ik de naam niet weet/achter de schermen actief zijn.

tripadvisor

At

2021-05-18
Friends

Wat een geweldig, gezellig en vriendelijk hotel!!!

Ik had samen met mijn 2 beste vriendinnen een nachtje weg geboekt. We hadden een leuke avond in Amsterdam gehad. Vanuit Amsterdam konden ze zo ons bedje induiken letterlijk 5 meter lopen vanuit de Kalverstraat. Wij wilde graag nog een wijntje drinken. Deze hebben wij nog bestelt na het eten, bij de gave bar. Ook werden wij door het vriendelijke en profesionele personeel goed geholpen. De kamer was super mooi, schoon en gezellig. Wij hebben een hele leuke ervaring gehad in Amsterdam dat mede mogelijk is gemaakt door dit hotel!

tripadvisor

Cato

2021-05-09
Mature couple

Feest bij The Albus!

Top verblijf gehad bij The Albus! In room dining: elk gerecht een plaatje. Bediening zeer professioneel en ook Lisa bij het inchecken erg vriendelijk. Aanrader! In room Ontbijt kan ik van harte aanbevelen, keuze goed en kwaliteit zeer goed.

tripadvisor

Edith

2021-05-09
Young couple

Top hotel

Onze trouwdag gevierd in The Albus. Heerlijk hotel op een top locatie. Wij hadden een mooie kamer met lekker zitje. Badkamer met prima douche. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Gelukkig konden we beneden eten. Dat is ook echt een aanrader!

tripadvisor

Anita

2021-04-11
Mature couple

Perfect concept binnen de mogelijkheden van het moment

Top combinatie van een mooi en leuk hotel & heerlijk eten van restaurant Sense ! Service is erg goed, zeer vriendelijk personeel. Kamer was prima, fijn balkon eraan. De tafel was al mooi gedekt bij aankomst en gedurende de avond kwam het ene na het andere gerecht voorbij, allemaal een lust voor het oog en smaak. Complimenten voor jullie team.

tripadvisor

Itto

2021-03-28
Mature couple

Geweldig

Een inroom dining geboekt met een overnachting. Supervriendelijk personeel. Wij hadden een kamer op de 7e verdieping met een balkon. Kamer was top. Hotel bevindt zich midden in het centrum. Het diner was voortreffelijk en meer dan zijn geld waard. Dit hotel is een echte aanrader

tripadvisor

Danny